Felhasználási feltételek

Szabályok

A hirdetesujsag.com ingyenes szolgáltatást nyújt minden külföldi- és belföldi jogi, vagy természetes személy részére. A hirdetések elhelyezése 20 darabig ingyenes, amennyiben ennél több hirdetést szeretne elhelyezni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Hirdetéseket, csak regisztrációt követően lehet elhelyezni az oldalon. A 20 darab ingyenes hirdetést követően nem tud több hirdetést elhelyezni, csak ha valamelyik aktív hirdetését törli, vagy inaktív állapotba teszi.

Szolgáltatás megszüntetése

Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy egyes felhasználókat, kitiltson a szolgáltatás eléréséből, amennyiben megsérti a felhasználási feltételeket, illetve törvénybe ütköző vagy etikátlan hirdetést helyez el az oldalon. Tartalmak eltávolításáról, (melyről az üzemeltető úgy gondolja, hogy valamilyen módon sérti a törvényt vagy rontja az oldal színvonalát) nem köteles értesíteni az üzemeltető annak tulajdonosát! Tilos az oldalon található levél küldő alkalmazás felhasználása kéretlen levelek küldésére. A hirdetésekben nem szerepelhetnek a következő tiltott tartalmak:

 • jogszabályba ütköző tartalom
 • nem a rovat jellegének megfelelő tartalom
 • szerzői jogokat, kegyeleti jogot, valamint személyes adatok védelméhez való jogokat sértő tartalom
 • hiányos tartalmú termékek/szolgáltatások
 • valóságnak nem megfelelő adatokat tartalmazó hirdetés
 • szeméremsértő tartalom, szexuális áruk, pornográf termékek
 • veszélyes vegyi anyagok
 • gyógyszerek, kábítószerek, vagy bármely, hasonló hatású szer
 • emberi, vagy állati szervek, szövetek
 • fegyver, lőszer, robbanószer, valamint a közbiztonságra fokozottan veszélyes eszközök
 • obszcén kifejezések és egyéb trágár szavak

Felelősség

Felhasználó elfogadja és tudomásul veszi, hogy a felrakott hirdetésért felelősséggel tartozik, valamint az illegális tartalmú hirdetések feladása hatósági eljárást vonhat maga után. Az üzemeltető nem vállal felelősséget az oldalakon elhelyezett információkért, azok helyességéért vagy valóság tartalmáért. Ezen tartalmakat az Internetet használók készítik, ezért ők tartoznak felelősséggel.Az üzemeltető nem vállal felelősséget semmiféle kárért melyek az üzemeltető weboldalain található információból fakadnak illetve azzal kapcsolatosak. Az üzemeltető nem vállal felelősséget a szolgáltatás teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításából eredő károkért, továbbá nem vállal felelősséget a változtatásokból eredő károkért sem. Felhasználók a hirdetesujsag.com oldal szolgáltatásait saját felelősségükre használják.

Szabálytalan hirdetések

Amennyiben személyes adatokkal való visszaélést tapasztal, vagy hiányos megtévesztő hirdetést talál, azt jelentheti nekünk. Amennyiben egyértelmű a hirdetés valótlan tartalma minden előzetes felszólítás nélkül töröljük azt. Semmiféle kártérítéssel és felelősséggel nem tartozunk ezekért.

Felnőtt tartalom

A 18++ jellel megjelölt kategóriák tartalmazhatnak csakis felnőttek számára szolgáltatott hirdetéseket. Ezért ezen pontok használata csakis 18 év feletti látogatók számára engedélyezett.

Adatvédelem

Részletesen az adatkezelési szabályzat menüpont alatt. Ez is részét képezi a felhasználási feltételeknek.

Szerzői jogok

A felhasználók által feltöltött apróhirdetések tartalmáért és az azokban található fényképekért az üzemeltető nem vállal felelősséget. Amennyiben a tudomására jut, hogy a felhasználók által a Weboldalra feltöltött bejegyzések, vélemények vagy fényképek harmadik fél személyiségi vagy szerzői jogait sértik, ezeket azonnal előzetes értesítés nélkül eltávolítja. A felhasználók elfogadják, hogy a hirdetesujsag.com oldalra feltöltött tartalmakat és fényképeket üzemeltető felhasználhatja nyomtatott vagy egyéb online kiadványokban. A hirdetesujsag.com bármely részének, beleértve az oldalon található adatokat is, kereskedelmi vagy egyéb célú további felhasználása, terjesztése, másolása, egyéb felhasználása tilos a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül.